PROGRESS

jag är gad•

-

Började dagen med en springtur i det underbara vädret, så sköt att man äntligen kan gå ut och springa! 
dagen spenderas hemma i huset, ska städa och baka lite sedan i eftermiddag ska jag hem till farmor&farfar♥

-

imorgon kör vi nu ska 8kg bort innan sommaren och det ska bara gå


5 tips till träningsmotivation

TRÄNA DET DU GILLAR - tycker du inte det är roligt att träna kommer du förr eller senare lägga av. testa runt bland olika träningsformer så du hittar det som passar dig bäst.
 
LÄGG TRÄNINGEN PÅ EN RIMLIG NIVÅ - din tränins nivå måste vara anpassad efter dig och ditt liv. hur många gånger i veckan har du egentligen tid att träna? när passar de bäst? planera din träning och försök att inte ta dig vatten över huvudet. om du bara har tid att träna 2ggr i veckan är det super bra! satsa inte på fem om det inte känns rimit just nu, då blir du bara besviken på dig själv. bli istället glad om du får ett extra pass någon dag i veckan.
 
VARFÖR TRÄNAR DU? - att veta varför just du tränar, kan ge dig en extra spak i baken då motivationen är som sämst. har du mål med din träning bir det lättare att genomföra även det jobbiga träningspassen. när du vet varför du tränar skriv ner dina mål som kännns bra att kämpa imot!
 
MUSIK, BLOGGAR, TIDNINGAR, APPAR - hitta de som kan motivera dig att träna. det finns massor av inspiration   att få gratis eller till en låg kostnad.
 
TRÄÄNA TILLSAMMANS - träna med en kompis eller partner. då kan ni motivera och lära er av varandra. 
det blir så mycke roligare att ha någon att prata och peppa när du är på gymmet eller i simmhallen.
 
 
 
 

i'm so happy!

hej mina käraste bloggläsare, hopas allt är bra med er. hade en jätte trevlig ledig onsdag med min kärlek♥
efter skolan idag tränade jag lite 25 minuter på löpbandet, vädigt bra start på en vecka utan träning, äntligen är motivationen tillbaka och jag är sååå glad. och väldit stolt över att jag faktiskt sprang 25 minuter när jag egentligen HATAR och springa. men ja har ett nytt mål, att orka springa 60 minuter. ska se hur lång tid det tar innan jag klarar de! eftermiddagen har spenderats i soffan, längtar sååå tills hlgen och den är inte långt borta nu!

-


tisdag

följde med Tobias hem idag efter skolan, åt lite mellis och sedan gick vi ut och satte oss i solen. åt hamburgare och sen målade jag och wilma hans naglar (det blev skit snyggt). ska stanna här tills torsdag eftersom vi är lediga imorgon, så sköööönt. just nu ligger jag ensam i sängen och kollar tv. osams pga candy crush, haha vi är så mogna. ingen träning än så länge för jag är inte helt frisk, sååå tråkigt...


INSPIRATION♥

 

 

NU DRAR DET IGÅNG IGEN

nu ska bloggandet dra igång igen. nu kommer det komma många inlägg om träning,kost&hälsa.
då jag verkligen ska köra stenhårt för att nå min drömkropp fram till sommarn. fast just nu står jag helt stilla..
men imorgon börjar min riktiga kamp mot dom sist kilona som verkligen ska bort.
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!