freeeedaaaag



åkte till Hallsberg halv 4a och sen hem igen tjugo över 5 igen. åkte sedan vidare till urskogen med mina kära. vi har nyss käkat tacos. och nu ligger vi alla i soffan helt propp mätta blääää. snart blir det chokladtårta hihi. ha en bra kväll, kramis! 


dream away.

tänkte att jag skulle prova en ny variant av gröt i morse så jag mosade ner en banan. men fyy det blev inte alls gott. när jag ätit upp allt det goda uppe på slängde jag resten och tog en knäckemacka istället.
 
 
hej allesammans, vaknade runt sju snåret i morse. gick till jobbet och var hemma igen kl tre. jag trivs så bra!
gick till ica och köpte choklad för jag skulle bakja efterättn till imorgon då jag ska ut i skogen och umgås med mina kära♥ lyckades dock klanta till det lite så istället för en kladkaka blev det något i stuk med varm chokladpudding. den fick familjen ta, sen gjorde jag en ny. fast det blev en chokladfudge tårta istället. skulle egentligen åkt till gymmet när jag sluta, men mamma tyckte det var onödigt att jag gav mig ut i ovädret. då skulle jag istället för att åka och ha kul plåga mig igenom en tid på cykeln. (finns inget tråkigare..) men när jag gick upp såg jag wii spelaet just dance 2014 på tv bordet. så det blev en omgång dans!! hittade även träningsprogram på spelet och det är såå kul. nästan som zumba fast man slipper skämas bland folk för att man är så dålig på kordination. hehe. har säkert dansat i 2 timmar i streck nu. snart dycker min sakande vän upp, gud som jag saknat henne. puss♥

onsdagen den tjugonionde januari

känns som gymmet blivit mitt andra hem. åkte dit med mamma direkt efter jag sluta. körde 20min på crosstrainern och sedan ca 45 minuter armar & axlar. så skönt, blev verkligen helt slut! har tänkt köpa lite nya träningskläder (byxor & skor) någon som vet någon bra sida som harsnygga träningskläder?? 
har precis käkat lite kycklingsallad och spagetti och köttfärssås. nu ska jag ta i lite olja i håret, inta soffläga, äta popcorn, kolla hockey och sveriges mästerkock. ha en bra onsdag kväll, puss.


allt är för bra nu.

 
tiden bara rullar på och jag har gått ett halv år på gymnasiet. trivs så fruktansvärt bra på barn och fritid.
lärarna är helt fantastiska, mina vänner lika så som jag fått lära känna igenom skolan. ni är bäst♥
har nu påbörjat min första APL period, vilket också känns bra redan efter första dagen. jag vet vad jag vill arbeta med i framtiden och det är så skönt. 
 
nog pratat om skolan och allt vad de innebär. det här året har get ett första bra inntryck. jag har spenderat tid med mina nära och kära, varit till ullared, äntligen fått tillbaka min bästa ebba, börjat träna ordentligt och på ett bra sätt. bakat och lagat en hel del mat. framför allt så har jag njutit av tiden som paserat men ändå drömt mig in i framtiden. kan knappt bärja mig, längtar så till att få upleva allt som livet har att erbjuda.
 
tobias sov hos mig tills idag, jag gick upp vid sju för att jag inte kunde sova ovh var bara anmällt sur, blää.
åt frukost och gick sedan till jobbet 08:30 och var hemma 15:00. blev sugen att följa med mamma upp till ip för att åka lite skidor skidor, men mina skidor var inte där dom skulle så jag åkte till hallsberg och träna istället. hade dock bara 1h på mig att gymma så det blev lite stressigt men han att köra lite kondition och ett ben pass. när jag kom hem hade mamma och jonathan gjort kycklingsallad, mums. efter det så har jag även tryckt i mig en heldel choklad som jag känner att jag ångrar lite nu, men man lever ju bara en gång. 
nu ska jag krypa ner i sängen och sakna min ängel, natti♥
 
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!