sun sun sun

super fint hotell. och verkligen as bra väder, 30 grader i skuggan har det varit varje dag än så länge! bränt mig lite här och var, men det hör väl till när man är utomlands. saknar min kärlek och alla nära vänner väldigt mycket också..


cypern❤


natti natt


11 månader♥

jag älskar dig hur mycket som helst♥♥

underbar helg

haft en underbar helg med tobias. I fredags satt vi vid sjön och åt gott och myst hela kvällen. Kändes precis som om det var sommar, super mysigt. Igår åkt vi in till stan, för jag skulle säga hejdå till mina käraste vänner eftersom jag åker till cypern på måndag! Efter de kollade vi på fotboll, köpte naturgodis och på kvällen åkte vi ner till strandhugget och åt mat. Sedan vidare hem och mystte och kollade film. 
Bästaste helgen på länge, kommer sakna honom så mycket när jag åker♥

torsdags morgon

godmorgon, nu har jag mumsat i mig en god frukost och kollat på NRJ vilket är en väldigt bra start på dagen. Men måste snart palla mig iväg till skolan för vi ska ha nationella i matte. sen är det slut på det.
efter skolan ska jag träna och sedan vara med tobias♥  ha en trevlig dag, kramis

kära sommar kom till mig

eftermiddagens penderades i sommarstugan där vi nu är klara med vårstädningen, har dock inte hjälpt till så mycket bara krattat löv, hihi. handlade lite på konsum innan vi åkte hem fick med mig jordnöttssmör och  ett knäckebröd med bara 5 kolhydrater i :D satte mig på cykeln i 30 minuster och tränade sedan magen lite. beställde nyss he tre böker & hoppas även min klänning ja ska ha på middagen kommer i brvlådan imorgon. godnatt på er sötnosar & hoppas ni haft en trevlig dag!♥

HAPPPPPPPPY

i år kan jag gå på stranden utan att må dåligt och ha handduken runt kroppen! 
(måste även säga att jaga bara älskar min nya bikini♥ )

i'm so yours

hej nu är jag tillbaka för typ 10 gången det här året hehe... jag suger verkligen på att blogga. men det känns som suget efter att uppdastera börjar komma tillbaka. yay. idag är jag hemma från skolan mådde inte så bra, dessutom va det klassiker dag och jag har redan gjort den så har hjälpt mamma å städat och även gjort klart ett av mina arbeten. phuu bara ett få tal dagar kvar till skolan & det känns förjävla bra!! & ikväll ska jag försöka träna lite också, som jag inte gjort på typ 2-3 veckor fyfyfy på dig johanna..... 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!